Bestuur

Ik ben op mijn 20e verhuisd naar het mooie Driebergen-Rijsenburg. Na de Textiel Management opleiding in Doorn en 5 jaar werken in de herenmode startte ik in 1998 mijn winkel Edgar N. waar ik iedere dag met veel plezier werk. Ik woon samen met mijn vriendin Arina en ik heb een dochter, Annemijn. Door mijn winkel ken ik veel mensen uit deze omgeving en heb ik veel affiniteit met het Kerkplein. Als voorzitter van de Vrienden van het Kerkplein zet ik mijn positieve energie graag in, om middels leuke evenementen en activiteiten, het mooie en authentieke Kerkplein te laten bruisen.

Email: edgar@vriendenvanhetkerkplein.nl

Ik ben geboren in Hellendoorn en via Groningen en Utrecht nu 35 jaar woonachtig in Driebergen-Rijsenburg. Ik ben gelukkig getrouwd met Lucas en we hebben een zoon, Simon. Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest, voornamelijk in de IT sector, ben ik vorig jaar gestopt en geniet nu van mijn hobbies tennis, bridgen en golf. Maar… van werken word ik het gelukkigst, dus ik heb verschillende vrijwilligersbaantjes opgepakt. Als secretaris van ‘De Vrienden’ zorg ik voor de formele zaken die nu eenmaal bij een vereniging horen, maar we hebben als bestuur afgesproken alle plannen samen te bedenken en uit te voeren, met persoonlijke actieve inzet, waar nodig. Ik hoop je binnenkort persoonlijk te ontmoeten, op een van onze evenementen en anders op de eerstvolgende ledenvergadering.

Email: yvon@vriendenvanhetkerkplein.nl

Geboren en getogen in Deventer woon ik na een aantal verhuizingen nu al bijna 17 jaar in Doorn. Mijn werk in Driebergen heeft me met het mooie Kerkplein en de mensen daarom heen in contact gebracht. Mijn liefde voor kerken en architectuur in het algemeen is mij door mijn vader (zijn hele leven leraar Bouwkunde geweest) met de paplepel ingegoten. Waar we ook kwamen, altijd moesten we de kerk bezichtigen. Opgeleid als Europees secretaresse, is mijn werkervaring, hoofdzakelijk opgedaan in de auto- en waterwereld, altijd een combinatie geweest van financiële ondersteuning en event management, een mooie basis om de ledenadministratie en het penningmeesterschap van de Vereniging op me te nemen. Ik vind het een absolute eer om het Bestuur van de Vrienden van het Kerkplein te mogen komen versterken.

Email: marianne@vriendenvanhetkerkplein.nl

Ik ben 66 jaar geleden geboren in de Alblasserwaard en via ‘autoschool’ IVA in Driebergen-Rijsenburg beland. Inmiddels ben ik al jarenlang zelfstandig actief in de PR, communicatie en marketing, sinds ca. 12 jaar onder het motto Werken aan Merken. Daarmee draag ik bij aan de ontwikkeling van organisaties, bedrijven en producten om tot onderscheidende merken uit te groeien om daarmee een voorkeurspositie bij (potentiële) afnemers te verkrijgen. Driebergen-Rijsenburg én het Kerkplein hebben ook (meer) merkpotentieel en daarom zet ik mij graag in om samen met de andere bestuursleden verdere stappen te zetten. Het fraaie Kerkplein is een visitekaartje voor ons dorp en verdient intensieve aandacht om dit te bewaken en te bewaren. Los daarvan is het een stijl- en sfeervolle plek voor verwondering, verrassing, ontmoeting en verbinding waar ik mij zeer bij thuisvoel.

email: bram@vriendenvanhetkerkplein.nl